Starta insamling

Bidra till lek, skratt & upplevelser

På Akademiska Barnsjukhuset vårdas barn och tonåringar från hela landet. De har kommit dit för att de lider av allvarliga och svårbehandlade sjukdomar.
Vården betalas med skattepengar och det har länge funnits organisationer som samlar in pengar till forskningen om de sjukdomar barnen lider av. Däremot har det inte alltid funnits resurser till sådant som inte kan motiveras av medicinska skäl, men som mitt i lidandet och smärtan ändå kan göra sjukhusvistelsen lite lättare.

Genom att starta en insamling kan du bidra till glädjen att få svårt sjuka barn som vårdas på Akademiska sjukhuset att få tänka bort det onda och göra det som alla barn  älskar – leka, skratta, uppleva.

Starta din insamling i tre enkla steg

Steg 1. Ett mål för insamlingen

Bestäm dig för en summa som du siktar på att samla in, ett slutdatum samt namn på insamlingen.

Steg 2. Varför

Skriv en kort introtext om dig eller om din insamling som besökarna möts av. Du kan också skriva en lite längre beskrivning om anledningen till att du startar en insamling.

Steg 3. En bild

Slutligen kan du ladda upp en bild och publicera din insamling. Självklart kan du ändra uppgifterna i efterhand.

Så här gör du

Mejla till info@akademiskasbarnfond.se namnet på insamlingen, slutdatum, ert mål, en kort beskrivning och den bild som ni vill ska illustrera insamlingen

Gör inbetalning via Swish till 123 9000670 eller via bankgironummer 900 – 0670.

Glöm inte att märka inbetalningen med insamlingens namn.

Insamlingar

Säva Ridcenter - Hästival Digital 2020

Bästa Säva Ridcenter har i många år anordnat Hästivalen där överskottet gått till fonden. Pga COVID-19 gjorde de i år en digital Hästival och överlämnade 10.500 kronor till Akademiska sjukhusets barnfond.

Upplands Motor Almtuna IS - Välgörenhetsmiddag

Ni var så många som var med och gjorde skillnad. Så mycket vilja och värme. Tack till alla huvudspartners Löjte, Ramudden, Xite, Upplands energi och Upplands Motor Ford samt till R Törnkvist Entreprenad och UFS som budade fint på auktionen.
Tack även till magiker Johan Ståhl och Ann Edner med Livia Luna-Li som visade upp den viktiga verksamheten dom bedriver på barnsjukhuset genom medel som beviljats av Akademiska sjukhusets barnfond.

ICA Årstahallen - kundinsamling

Kunderna på ICA Årstahallen bidrar genom att skänka sin pant, ge i insamlingsbössa och köpa fruktkassar. Hittills under 2020 har det inbringat 18.660 kronor

Här kanske ditt företag vill ha en insamling

Det är vår förhoppning att fler företag vill starta insamling. Det kan vara en insamlingsbössa, en personalinsamling eller någon aktivitet som ni bedriver tillsammans med oss här på fonden. Hör gärna av er så berättar vi mer!